Na veletrhu REGIONTOUR se představí i brněnská gastronomická scéna

Brno, 19. ledna 2017 - Veletrhu REGIONTOUR letos přijde na chuť každý! V rámci jeho doprovodného programu se na pódiu stánku města Brna díky projektu Gourmet Brno uskuteční špičková barmanská show. Pódium Gourmet Brno restaurant v pavilonu P se pak promění v kuchyni vybraných brněnských restaurací. Přijďte od 19. do 22. ledna na výstaviště ochutnat Brno.

luxusni gastronomie bvv

„Brno je v rámci republiky i za jejími hranicemi stále proslulejší skvělou gastronomií a špičkovými podniky. Téma gastronomie proto bude letos rezonovat také tímto veletrhem a představí se na něm ti nejlepší z barové scény a restaurací,“ říká radní města Brna pro marketing a cestovní ruch Petra Rusňáková.

Pódium Gourmet Brno restaurant v pavilonu P se promění v kuchyni restaurací zvučných jmen. Kuchaři z KOISHI fish & sushi restaurant, Castellana trattoria, BORGO Agnese, Palazzo Restaurant, KONFIT restaurant, RYNK a dalších skvělých podniků, předvedou své umění přímo na pódiu. A návštěvníci veletrhu, kteří budou mezi prvními zájemci, dostanou výsledné pokrmy i ochutnat. Vařit bude například Marcel Ihnačák, Milan Urbánek nebo Petr Fučík.

„Úkolem projektu Gourmet Brno je každý rok představit a propagovat to nejlepší, co v Brně v oblasti kvalitní gastronomie máme. Skvělá gastronomie navíc čím dál více udává cestovatelské trendy,“ doplňuje Jana Janulíková, ředitelka Turistického informačního centra města Brna, které projekt pořádá.

Na pódiu expozice města Brna se pak každý den představí barmani nejlepších brněnských barů, jako jsou například Atelier, CUBANA bar, Spirit Bar či Rotor bar. Několikrát denně předvedou přípravu skvělých drinků a koktejlů a opět bude možnost ochutnat výsledky jejich práce.

„Také brněnská barová scéna je prostě top. Svědčí o tom mnoho ocenění nebo nominací, které brněnské bary v posledním roce nasbíraly. Rádi tuto scénu návštěvníkům veletrhu představíme, nejen vizuálně,“ dodává Jana Janulíková. Obě gastronomické show bude moderovat známý herec Roman Blumaier a pro návštěvníky veletrhu je také připravena soutěž o sedm voucherů v hodnotě 1 000 korun, která výhercům zajistí konzumaci drinků v těchto zúčastněných barech.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...