Olympii obsadily historické i moderní vozy Jaguar

Brno, 9. května 2016 – Jedinečná výstava luxusních sportovních modelů automobilové značky Jaguar dorazila do jihomoravské metropole. Až do 22. května je v obchodním centru Olympia Brno k vidění výstava Svět Jaguaru s bohatým doprovodným programem.

Vystava jaguaru olympia brno

Návštěvníci si mohou nejenom vystavené vozy této legendární britské značky prohlédnout, ale také vyzkoušet jízdu v těchto divokých kočkách. Výstava mapuje historii značky Jaguar od prvních meziválečných modelů až po současnou produkci.

Fanoušci rychlých vozů se mohou těšit na SS Jaguar 2.5 Litre, vůbec první sériově vyráběný vůz s označením Jaguar, ale také na nejslavnější model značky E-TYPE, který je považován za nejkrásnější vůz na světě. V Olympii se představí obě jeho verze, coupé i roadster. Legendární model E-TYPE se stal nejrychlejším sériově vyráběným vozem své doby.

V brněnské Olympii se objeví také absolutní novinka značky Jaguar model F-TYPE SVR, jehož maximální rychlost dosahuje 322 km/h. Tento model dorazil začátkem dubna do České republiky přímo ze své světové premiéry z autosalonu v Ženevě a od 6. května bude k vidění v Brně. Nebude chybět ani historicky první SUV této značky, model F–PACE, který se rovněž začal prodávat v dubnu letošního roku. Na výstavě se také představí jeden ze dvou vozů jezdících v České republice Jaguar F-TYPE Project 7, který byl vyráběn v limitované edici 250 kusů.

olympia vystava vozu jaguar 600

Prohlídkou vystavených modelů ale zábava v Olympii nekončí. Během víkendů je pro malé i velké automobilové nadšence připraven zajímavý program a doprovodné akce.

V sobotu 14. a neděli 15. května od 13 do 18 hodin budou mít návštěvníci možnost se u modelu Jaguar F-TYPE a F-PACE vyfotografovat.

Během soboty 21. května od 12 hodin se začnou před Olympia Brno sjíždět majitelé vozů Jaguar, kteří po úvodním programu před obchodním centrem vyrazí v 15 hodin na společnou projížďku městem a zpět k obchodnímu centru.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...