Narozeniny akvaparku v Pasohlávkách nabídnou adrenalin i bungee jumping

Brno/Pasohlávky, 30. července 2015 – Akvapark Aqualand Moravia v Pasohlávkách bude v sobotu 1. srpna slavit své 2. narozeniny. A celý den pojme ve znamení zábavy, extrémních sportů a adrenalinu.

aqualand moravia pasohlavky 2. narozeniny

Na návštěvníky tak čeká například ojedinělá show extrémních sportů, letecká akrobacie či třeba bungee jumping s možností si extrémní sport osobně vyzkoušet.

Od sobotní 9. hodiny ranní si budou moci návštěvníci naplno užívat adrenalinového dne. „Narozeniny akvaparku jsou pro nás význačnou událostí, kterou s našimi hosty rádi oslavíme. A protože jsme symbolem zábavy, chceme je především dobře pobavit,“ přibližuje Petr Pavlacký, ředitel akvaparku Aqualand Moravia.  

Sobotní návštěvníci si tak budou moci na vlastní kůži vyzkoušet třeba bungee jumping skokem z 50 metrů vysokého jeřábu a tento seskok či řadu jiných cen vyhrát v soutěžích, které se budou konat až do večera. Narozeninový den obohatí také show extrémních sportů, kde vystoupí třeba šestinásobný vicemistr ČR ve skateboardingu, jezdci BMX Jakub Hlubocký a Mates Tuček či třeba odborník na freeruning Jimmi Dohnal.

V 17:00 hodin pak předvede divákům své kousky Martin Šonka, pilot světové série Red Bull Air Race, mistr Evropy a vicemistr světa v letecké akrobacii v kategorii unlimited. Pomyslnou třešničkou na narozeninovém dortu bude také účast hokejistů extraligového brněnského klubu HC Kometa Brno.

V rámci narozenin proběhne také 2. ročník zábavně sportovní akce Aqualand CUP, která bude samostatnou oslavou pro děti z klokánků a dětských domovů, jimž Aqualand Moravia věnoval volné vstupenky. Děti budou v týmech spolu se sportovci z Unie sportovních klubů města Brna zdolávat humorné soutěžní úkoly.

Velkolepá oslava 2. narozenin největšího akvaparku v Česku je první z řady srpnových akcí, které si organizátoři pro návštěvníky připravili. Po ní bude následovat kulinářský Souboj šéfkuchařů Marcela Ihnačáka a Radka Šubrta, který připadá na čtvrtek 13. srpna. O dva dny později, v sobotu 15. srpna, bude Aqualand poskytovat poradenství v rámci Fitness dne. S prázdninami se pak definitivně rozloučí v sobotu 29. srpna na akci Kanikuly day, která se ponese v duchu soutěží pro děti.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...