Klid, wellness a jarní Beskydy. Vyrazte v květnu do Spa hotelu Lanterna

Louky v Beskydech právě rozkvétají a jsou plné svěžích barev, opět na nich potkáte stáda ovcí, z lesů se po ránu vypařuje noční chlad... Přijeďte se nadechnout jarní atmosféry do Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Užijete si všechny krásy nejbarevnějšího ročního období a k tomu relaxaci ve wellness, saunové rituály a skvělé jídlo s výhledem na valašské kopce.

Lanterna

Do Lanterny se za odpočinkem, špičkovým wellness a skvělou gastronomií jezdí už řadu let. Loni ale hotel prošel rekonstrukcí, která z něj udělala ještě romantičtější místo. Najdete tu nové pokoje s vanou v zimní zahradě, novou restauraci rozšířenou o lounge bar s velkou vinotékou i novou venkovní terasu, na které si hosté užívají snídaně, speciality místní kuchyně i večerní drinky.

ÚdolíMasáž

Májový odpočinek na Valašsku

Zvláště víkendy prodloužené o sváteční pondělky 1. a 8. května jsou ideální k tomu, abyste je využili k pořádnému odpočinku. Lanterna navíc na tyto dny připravila pestrý doprovodný program s ranní jógou, aquafitness, vycházkami nordic walking, kurzem výroby pralinek či hudebními večery. V komorním hotelovém spa s bazénem a saunovým světem teď nově každý den probíhají saunové rituály, doporučujeme zajít také na exotickou masáž, a protože si hotel dává na wellness atmosféře pro své hosty hodně záležet, můžete si jít zaplavat i do termálních bazénů nedalekého Wellness Horal, zacvičit si tam ve fitku a odpočívat v saunovém světě a na venkovních terasách. Ubytovaní hosté mají vstup do obou center v ceně, k tomu snídani, odpolední snack Aperitivo moment a skvělou večeři.

Wellness HoralPokoj

Vana plná pěny a sklenička vína

Jestli hledáte opravdové soukromí a nebývalý komfort, doporučujeme ubytovat se v některém z nově rekonstruovaných pokojů. Jsou vybavené zimní zahradou s vanou, z níž je krásný výhled do přírody. Můžete se ponořit do voňavé pěny, dát si skleničku vína z hotelové vinotéky a v klidu se dívat, jak nad Karlovicemi zapadá jarní sluníčko.

Ostatně místní vinotéka, bar i restaurace jsou vyhlášenými gastronomickými oázami. V jarním degustačním menu šéfkuchaře Pavola Pikuláka najdete chřestové velouté, telecí tartar s křepelčími vejci nebo jehněčí hřebínek se špenátem. Vína z vinařství Piálek & Jäger k němu snoubil zkušený sommeliér, a tak na vás čeká naprosto dokonalý chuťový zážitek. Skvělou večeři, jiskřivá moravská vína a lahodné dezerty ještě podtrhne luxusní interiér a výhledy z restaurace. Nenechejte si ujít degustační večer 5. května, kterým vás provedou šéfkuchař Pavol Pikulák a vinař Kamil Piálek.

Kdy ještě jet na Lanternu?

Skvělým tipem pro krátké pobyty je noc z neděle na pondělí, která je za zvýhodněnou cenu a hotel navíc umožňuje prodloužený spa check-out. Díky tomu můžete využívat hotelové spa až do 17 hodin v den odjezdu.

Jestli chcete jít letos víc „do sebe“, doporučujeme podívat se na nabídku tematických a manažerských pobytů se špičkovými kouči nebo trenéry. Ovládnete sebekoučink, schopnost zdravého spánku, umění být zdráv nebo etiketu stolování s Marianem Jelínkem, Janem Vojáčkem, Jitkou Ševčíkovou nebo třeba s Ladislavem Špačkem.

Ať už hledáte místo, kde strávit prodloužené víkendy se svátky 1. a 8. května, nebo už přemýšlíte o letní dovolené, pobyt ve Spa hotel Lanterna vám udělá radost a pohladí vás na duši.

Spa terasaJóga


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...