Festival V Parku se uskuteční v polovině září v Lužánkách

Brno/Praha, 21. srpna 2011 (MEDIAFAX) - Babí léto v brněnských Lužánkách bude patřit festivalu V Parku, který nabídne 17. září netradiční program pro celou rodinu. Informovala o tom PR manažerka festivalu Kateřina Červinková.

 

Luzanky

V parku Lužánky se uskuteční volnočasové aktivity pro děti a mládež. "Jednou z linií programu budou hry a aktivity neziskových organizací, spolků i dobrovolnických organizací věnující se volnému času dětí. Aktivity si mohou děti i jejich rodiče vyzkoušet přímo na vlastní kůži," uvedl organizátor festivalu Oldřich Brzobohatý.

 

Nedílnou součástí programu budou i koncerty a divadla pro malé i velké návštěvníky. Diváky podle organizátorů jistě zaujme raggae kapela Mr. Cocoman & The Solid Vibes, která byla zařazena mezi tzv. 50 Rising Stars v roce 2009 vyhlašovaných v rámci British Music Week v Londýně. Vedle této formace dále vystoupí kapely Cymbelín, The Young Pekáč Mojmíra Bártka a Homoguru.

Program odpoledne zpestří divadlo Teta Husa Na Neděli s představením Dlouhá cesta do nikam. Autorskou inscenaci herců Jiřího Knihy a Milana Holendy mohou diváci znát z mnoha divadelních festivalů nebo z Divadla Husa na provázku.

Festival je zapojený do projektu Celé Česko čte dětem. Jeho cílem je podpora emocionálního (psychického, myšlenkového a morálního) zdraví dětí a mládeže. Program si připravili ilustrátorky Vlasta Švejdová a Dora Salaquardová, herec Lukáš Hejlík s Listováním – aneb Čteme knihy jinak.

Děti do 12 let mají vstup zdarma, připravené je i zlevněné rodinné vstupné.

Katerina Vlasáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...