Zbrojovku čeká v Teplicích poslední zápas podzimní sezóny

Brno, 23. listopadu 2012 – Poslední ligové utkání v letošním kalendářním roce sehrají fotbalisté Zbrojovky v neděli 25. listopadu na hřišti FK Teplice. Podle trenéra Petra Čuhela bude chtít Zbrojovka vybojovat minimálně bod. Situaci však brněnskému celku komplikují zranění, informoval mluvčí Zbrojovky Antonín Zabloudil.

FC_zbrojovka_Brno_hraci250Z

Po domácí výhře nad poslední Příbramí čeká Zbrojovku duel na půdě předposledního celku prvoligové tabulky. Poslední zápasy Severočechů naznačují, že v neděli to bude ještě o něco těžší duel. „Po příchodu trenéra Ščasného šly Teplice nahoru. Porazily například Jihlavu 3:1 nebo Liberec 3:0, před týdnem jim moc nechybělo k tomu, aby bodovali na Spartě," upozorňuje trenér Petr Čuhel.

Pohled na soupisku Teplic potvrzuje názory většiny odborníků, kteří předpokládají, že se Tepličtí na jaře posunou v tabulce nahoru. „Kádr určitě neodpovídá jejich současnému umístění. V poslední době ale začínají hrát to, co by měli. Mají rychlý přechod do útoku a výborné standardky. S námi potřebují bodovat naplno, ale my se jim to budeme snažit co nejvíc znepříjemnit. Chceme hrát aktivně a vybojovat minimálně bod," prohlašuje Čuhel.

Situaci však zbrojovákům opět komplikuje řada absencí. Po disciplinárním trestu se sice vrací útočník Škoda, ovšem po vyloučení s Příbramí bude chybět Mezlík. Na marodce jsou dlouhodobě zranění Švancara s Králem, k zápasu stále není připraven ani Halaška. V tomto týdnu má navíc svalové problémy Sus a nejistý je také start Kaufmana. „Bohužel se nám nedaří ustálit sestavu, oproti utkání s Příbramí budeme muset udělat minimálně dvě vynucené změny," povzdechl si Čuhel, jehož tým při absenci Švancary a Mezlíka povede v neděli jako kapitán poprvé v lize Pavel Zavadil.

Nedělní utkání na teplických Stínadlech začíná ve 13.30 hod.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...