Konečný by měl v říjnu boxovat v Kyjevě s Bajsangurovem o titul mistra světa

Kyjev, 14. června 2012 (MEDIAFAX) - Český boxer Lukáš Konečný má svést 27. října v Kyjevě souboj s Rusem Zaurbekem Bajsangurovem o titul mistra světa v lehké střední váze organizace WBO. Informuje o tom server Mail.ru, který vychází z informací promotérské společnosti K2, ta patří bratrům Kličkovým a zastupuje Bajsangurova.

08-box-250

O konání duelu, který se měl původně konat už 10. března, ale kvůli zranění Bajsangurova byl zrušen, měla rozhodnout čtvrteční dražba. Ovšem obě strany se o den dříve nakonec dohodly na tom, že se bude boxovat ve Sportovním paláci v Kyjevě.

"Jednání nebyla jednoduchá, protože zástupci Konečného chtěli, aby boxoval v jeho rodném městě Brně," uvedl generální ředitel společnosti K2 Promotions Oleksandr Krasjuk, který pracuje pro bratry Vladimira a Vitalije Kličkovy.

Po březnovém odřeknutí Bajsangurova sehnal Konečný náhradního soupeře Salima Larbiho z Francie, kterého 5. dubna v Brně poslal k zemi v sedmém kole a stal se prozatimním mistrem světa WBO. Bajsangurov je stále oprávněným držitelem titulu, když nedávno porazil Francouze Michela Sora na body.

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...