Budoshow přivítá v Brně světového šampiona a hvězdu Hollywoodu Dona Dragona Wilsona

Brno, 28. listopadu 2013 - Největší přehlídka a svátek bojových umění se blíží. To nejlepší z bojových umění a sportů zažijí diváci v Brně v neděli 1. prosince od 15 hodin v nové sportovní hale na ulici Vodově. Letošním hlavním VIP hostem bude Don Dragon Wilson, šampion v kickboxu – 11násobný mistr světa a hollywoodský herec.

budoshow

V současnosti největší přehlídka bojových umění Budoshow 2013 se uskuteční v Brně již pošestnácté. Programovou skladbu sportovně-kulturního odpoledne budou tvořit vystoupení jednotlivých škol a klubů s ukázkami bojových akcí a sestav. Akce Budoshow 2013 se koná pod záštitou primátora statutárního města Brna.

„Bojové umění, to nejsou jen kopy, údery a technika boje, ale je to především dlouhá cesta, ve které je hlavním úkolem překonat nejdříve sebe a až pak protivníka. Jsem rád, že se Brno stalo pomyslnou mekkou sportu, ve kterém kromě fyzické přípravy je stejně důležitá také příprava duševní,“ uvedl k Budoshow 2013 primátor statutárního města Brna Roman Onderka.   

„Také letos je připraven skvělý program těch nejlepších škol a stylů bojových umění a mistrů z Brazílie, Holandska, Slovenska, USA a dalších států“, uvedl k akci hlavní organizátor Budoshow 2013 Libor Macháň. „Návštěvníci uvidí například ukázku bojového umění Kali, Ninjutsu, MMA, Taekwon-do, Karate, Free style, Aikibudo a další, představí se také i Policie ČR a další“, dodal Macháň.

Přehlídka bojových umění nabídne nabité sportovní odpoledne včetně bohatého doprovodného programu. Bubenickou show rozjede skupina Neopercussio, zazpívá finalista Superstar Adam Kukačka a do víru tance dostane návštěvníky taneční studio Zaynah. Budoshow 2013 bude moderovat komik Lukáš Pavlásek, který se proslavil zejména postavou „tydýta“ v televizní reklamě.  


Don Dragon Wilson se utká Tomášem Hronem

Letošní hlavní VIP host Don Dragon Wilson, americký herec, šampion v kickboxu – 11násobný mistr světa, uvedený v Guinessově knize rekordů hrál do dnešní doby v 27 hollywoodských akčních filmech a mimo jiné si zahrál např. ve známém seriálu Walker Texas Ranger nebo Batman Forever. Svůj první profesionální zápas svedl v roce 1974 a jeho záznam je 72 – 5 – 2 s 48 knockouty, několik vítězství získal také v klasickém boxu.

V sobotu 30. listopadu se od 10 do 13 hodin uskuteční v hale bohunického Campusu seminář s Donem Dragonem Wilsonem. Seminář bude zaměřen na techniky kopů, úderů, přípravy pro zápas a nebudou také chybět ukázky triků z natáčení akčních scén z Hollywoodu.

Dále se také od 15 do 16,30 hodin v obchodním centru Olympia v Modřicích uskuteční velká autogramiáda Dona Dragona Wilsona a nebudou zde chybět ani exhibiční vystoupení brněnských oddílů.

V neděli 1. prosince se utká Don Dragon Wilson na Budoshow 2013 s brněnským borcem, zápasníkem K1, mistrem světa a Evropy Tomášem Hronem.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...