Hledáme obchodníka pro časopis Golf

Cítíte se nedocenění, přemýšlíte o změně, máte rádi golfové prostředí a milujete komunikaci? Pak bychom pro vás měli dobrý tip! Vyzkoušejte si pozici obchodníka a zjistěte, zda by se i u vás mohl stát koníček povoláním.

business-meet-250

Naše brněnská redakce nevydává jen časopis Golf, ročenku či jiné printové projekty, ale dlouhodobě patří i mezi významné promotéry golfových turnajů jak pro amatéry, tak domácí profesionální špičku.

Vybrat si můžete z plného či částečného úvazku, pracovat můžete na hlavní pracovní poměr, dohodu nebo fakturovat. Vyberete si sami. Bez ohledu na typ úvazku ale nijak nezastíráme, že vaší hlavní pracovní náplní bude shánění peněz.

Chcete vědět více? Napište nebo zavolejte!

Josef Slezák, tel.: 604 210 053, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Vydavatelství CCB, spol. s r.o., Okružní 19, 638 00 Brno

 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...