Za Lužánkami poradí, na jaké sporty mají vaše děti talent

Brno, 17. srpna 2016 - Přemýšlíte, jaký sport by byl pro vaše děti nejvhodnější? Nechcete, aby vaše ratolesti vyrůstaly pouze s tabletem v ruce? Chcete, aby si vaši potomci mohli zcela nezávazně vyzkoušet, jaký sport by je bavil? V tom případě si do kalendáře poznamenejte neděli 21. srpna. Právě v tento den se totiž uskuteční Sportovní den na stadionu za Lužánkami, na který organizátoři srdečně zvou malé i dospělé návštěvníky.

baseball sportovni den za luzankamijpg

„Před rokem jsem začal společně cvičit s dětmi. Moc si to užíváme a velmi nás to sbližuje. Jsem přesvědčen, že i další rodiče mohou pomocí sportu najít s dětmi stejný jazyk a více si rozumět,“ řekl Milan Nerud, autor myšlenky tohoto sportovního setkání.

Fotbalový stadion za Lužánkami ožije sportem v neděli 21. srpna od 10 do 17 hodin. Akce je určena pro rodiny s dětmi přibližně od 10 let, vstup bude zdarma. A na co se mohou návštěvníci například těšit?

  • Zkušení trenéři pomohou naučit, jak společně cvičit
  • Děti i rodiče si vyzkouší netradiční sporty (baseball, bojové sporty, golf), ale i také tradiční fotbalové dovednosti
  • Rodiče společně s dětmi proberou s trenéry možnosti využití a nástupu od další sezóny
  • Rodiče se mohou u odborníků informovat na téma sportovní výživy a růstu mládeže
  • Přichystána bude i řada soutěží a překvapení

Svoji účast předběžně přislíbily velké brněnské sportovní osobností, například Petr Švancara, Pavel Zavadil, boxeři Tomáš Hron a Zdeněk Pernica, kulturista Dalibor Hájek a další. Akce se děje pod záštitou primátora statutárního města Brna Petra Vokřála a za podpory statutárního města Brna. Hlavním partnerem je brněnský fotbalový klub Zbrojovka a sdružení Věříme Zbrojovce. Více informací o akci a pořádajícím spolku World Talent Academy naleznete na www.nadacesunrise.cz

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...