HANDEC FEST v Kuřimi nabídne pořádný rockový nářez

Brno, 25. srpna 2016 - Poslední prázdninová sobota slibuje slunečné počasí, které využijí také návštěvníci open-air fetivalů. Milovníci rockové hudby mohou zamířit na festival HANDEC FEST, který se uskuteční v sobotu 27. srpna na nádvoří zámku v Kuřimi. V programu se představí desítka kapel.

handec fest kurim rock

Headlinery letošního roku budou dvě legendární kapely, které letos shodně slaví 30 let od založení – Tichá dohoda a Laura a její tygři. Nepřehlédnutelnými kapelami jsou pop-punkově kapely Prague Conspiracy nebo Maniac. Před půlnocí je připravena energetická nálož hard rockových Gate Crasher. Nudit se návštěvníci nebudou ani s brněnskými Lidopop či osvědčenými revivalovými kapelami.

Program pro rodiny s dětmi začne v brzkých odpoledních hodinách, kdy bude na nádvoří připravené vyžití pro rodiny s dětmi, doplněné o doprovodný program na pódiu. Děti zabaví fotokoutek, divadlo, soutěže a skákacími atrakce. Divadlo Maňadlo v čele s Vojtou Polanským mladším zahraje od 13.30 hodin zcela nové pohádkové představení „Za pohádkou pohádka - O rybáři a zlé ženě“.

Od 14:30 pak začne rockový program. Základní cena vstupenky je 220 korun. Při příchodu do 15. hodiny je slevněné vstupné 180 korun. Aktuální časy začátku vystoupení jednotlivých kapel najdete na webu handecfest.cz.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...