Arnošt Goldflam přestaví v Brně své dvě knižní novinky

Brno, 18. ledna 2013 - V pondělí 21. ledna se od 17.00 v knihkupectví Barvič a Novotný na ulici Česká 13 uskuteční autogramiáda známého dramatika a spisovatele Arnošta Goldflama. Ten zde čtenářskému publiku představí dvě své nejnovější knihy - Tata a jeho syn a Sny na dobrou noc.

Autogram-autogramiada-podpis

Tata a jeho syn je soubor sedmnácti povídek známého dramatika a spisovatele, věnovaných příběhům i historkám, jejichž protagonistou je autorův otec - tata. S humorem, který osobitým způsobem navazuje na Karla Poláčka, zachycuje autor zejména padesátá a šedesátá léta minulého století, tehdejší Brno, atmosféru čerstvě instalovaného komunistického režimu i situaci jedné židovské rodiny v tom všem.

Sny na dobrou noc je knížka patnácti pohádek pro mladší školáky. Že mají děti sny daleko barevnější než dospělí a že se skoro každý podobá spíše pohádce, to jim lze jen závidět. A co víc - děti si své sny pamatují a dokáží je nádherně převyprávět. A právě dětské sny byly velkou inspirací pro oblíbeného autora pohádek o tatínkovi a jeho hrdinských skutcích (Tatínek není k zahození, Tatínek 002).

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...