V Barce se uskuteční festival současného tance a pohybového divadla Natřikrát

Brno, 14. listopadu 2012 - Ve dnech 16. – 21. listopadu se v Bezbariérovém divadle Barka uskuteční již 14. ročník Mezinárodního festivalu současného tance a pohybového divadla Natřikrát, který je jedinou akcí svého druhu v Brně.

tanec-tanecnici

Festival nabídne tři taneční večery. V neděli 18. 11. přivítáme v divadle Barka slovenské tanečnice Annu Sedlačkovou a Zdenku Brungot Svítekovou. Druhý večer 19. 11. se představí brněnská skupina Bardo a hudebníci Florian Tilzer a David Synák s projektem ME-MY. Ve středu 21. 11. festival uzavře sdružení Filigrán s choreografiemi Daleko od spícího psa, Odděleno předem a Harmonie ist eine Strategie s hudbou Tomáše Vtípila.

Celý festival bude tradičně zahájen festivalovou open party v pátek 16. 11. v kavárně Trojka v Domě pánů z Kunštátu, na které vystoupí soubor Filigrán, Malé f a zahraje kapela Děti kapitána Morgana. V rámci doprovodného programu proběhne 17. 11. v Galerii 4AM přednáška o současném tanci ve Francii. Přednášet bude a řadou videoprojekcí doplní Lucie Sendlerová, studentka Département Danse na Université Paris.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...