Tata Bojs pokřtí na Flédě skupině Para album Menšina

Brno, 15. října 2012 - Ve středu 24. října se na brněnské Flédě odehraje zajímavý česko-slovenský dvojkoncert. Slovenská kapela Para přiváží nové album a „domácí“ Tata bojs album budou kmotry tohoto alba. Skupina Para je stálicí na slovenské hudební scéně. Pravidelně se objevuje na velkých festivalech (Pohoda, Grape atd.) i v playlistech slovenských rádií. Přestože stále jim všichni říkají „chalani“, kapela funguje už 17 let a právě vydali šesté album – Menšina.

fleda-krest

Kapela nepodléhá náladově trendům, ale dlouhodobě společně dělají hudbu, tak jak ji cítí. A tak si dlouhodobě drží vysokou úroveň. K výslednému tvaru i tentokrát přizvali producenta. Volba padla na Eddieho Stevense (Moloko, Zero 7). „ Eddieho prácu, skúsenosti a znalosti sme vždy uznávali. Keďze sa v poslednom období pohybuje medzi Bratislavou a Londýnom, bolo jednoduchšie sa k nemu dostať aj osobne. Dodali sme mu naše demonahrávky, páčili sa mu, tak sme sa okamžite dohodli na spolupráci. S výsledkom sme mimoriadne spokojní“, říká Lasky, zpěvák skupiny Para.

Na Slovensku album vyšlo 28. září 2012 u labelu Pavian Records. Brněnský koncert je prvním krokem kapely Para s albem Menšina směrem do České republiky. K tomu by měl pomoci i nový videoklip, který na singl Žena natočila Martina Slováková.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...