Kapitán Demo pokřtí na Flédě své nové album Demolice

Brno, 6. října 2012 — Kapitán Demo se rozhodl pokřtít své debutové album na Flédě a ujmout se tak i role předskokana nizozemských Kraak & Smaak live. Kapitán Demo, alter ego Jiřího Buriana (Southpaw, Republic of Two), vydává své debutové album Demolice.

Publikum-koncert-01

Fanoušci nejtlustší české celebrity, rappera a producenta, který se podepsal pod takové hity jako Mám přítele, Arizona, Zoufalý manželky nebo Nový prsa, se tak konečně dočkali plnohodnotné desky od tohoto těžkotonážníka. Album vyšlo 1. 9. 2012 u vydavatelství Massimo Records v distribuci Indies MG.

Album Demolice, které nahrál Kapitán Demo ve svém domácím studiu, vznikalo v průběhu čtyř let, přičemž o závěrečný mastering se postaral Ecson Waldes. A co si o svém novém albu myslí sám Kapitán Demo osobně? „Bude to deska, na kterou tahle zaprděná republika čekala setsakramentsky dlouho, a rozhodně si nebudu brát servírky, dostanete, co si zasloužíte,“ a dodává, „z týhle desky se vám srolujou ponožky v sandálech.“

Vskutku ambiciózní cíle, ale podařilo se mu to? Podle MF Dnes určitě ano, neboť jeho debut ohodnotili rovnými 90 %: „Tak zábavná deska tu dlouho nebyla,“ oceňuje Kapitánovu desku Jan Vedral (MF Dnes). Že mu nevěříte? Nevadí, sami to můžete posoudit 12. 10. v brněnském klubu Fléda, kde bude Kapitán Demo předskakovat nizozemským Kraak & Smaak live.

Kraak & Smaak (NL)
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 12. 10. 2012
Start: 20:00 hod.
Předskokan: Kapitán Demo
Vstupné: 280 Kč (předprodej do konce září, od října  za 310 Kč) / 350 Kč (na místě)

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...