Petr Bende míří do brněnského Metra

Brno, 19. března 2012 - Populární zpěvák a multiinstrumentalista Petr Bende vystoupí ve čtvrtek 22. března ve 20.30 hodin v brněnském hudebním klubu Metro Music Bar. Petr Bende v rámci samostatného koncertu představí největší hity ze své aktuální desky „Trojka“ poprvé společně s novou dechovou sekcí ve svém bandu.

petr-bende-JPG

Petrova v pořadí třetí studiová deska s příznačným názvem „Trojka“ spatřila světlo světa 25. října loňského roku a na její produkci se podílel producent Carmen Rizzo z Los Angeles, kterého známe z desek hudebních ikon jako jsou Seal, Rolling Stones, Mariah Carey, Alanis Morissette a dalších. V rámci samostatného koncertu v brněnském hudebním klubu Metro Music Bar zazní největší hity z nové desky poprvé speciálně doplněné o dechovou sekci.

„Tuto alternativu jsem chtěl vždycky zkusit. Díky našemu hostu na AVE Vánoční tour 2011, kterým byl v některých městech Honza Vašina na saxofon, jsem sestavil novou dechovou sekci. Na ságo Honza, na trubku Pavel Petrla a na trombón Marek Schöller. Všichni jedineční hráči a pohodoví lidé. Dodělali jsme aranže a myslím, že to bude stát opravdu za to!“, uvedl Petr Bende.

Vstupenky jsou k zakoupení v Metro Music Bar, Indies, TIC a předprodeji vstupenek Student Agency. Kapacita koncertu je omezena.

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...