Autogramiáda Tomio Okamury - představí knihu Umění vládnout

Brno, 16. listopadu 2011 - Napravo? Nalevo? Dopředu! Buďme politicky nekorektní! Proč by měli být politici ministry? Jsme připraveni na globální katastrofy? Naše heslo? Vždy nepřipraven! Radujme se ze své země. Naše země je a bude taková, jako jsme my. Když budeme k sobě poctiví, milí, pak bezesporu milá a poctivá bude i naše země. Lidé, co mají nedoložené miliony z čachrů se státními zakázkami, jsou na nejvyšších postech naší země - to jsou jen některé myšlenky z knihy Umění vládnout Tomia Okamury, kterou autor představí brněnským čtenářům 23. listopadu v knihkupectví Barvič a Novotný.

tomio-okamura

Tomio Okamura v knize Umění vládnout představuje svůj pohled na společnost a směr, kterým by se měla ubírat. Vyjadřuje svůj názor na současnost, na politickou situaci, zamyšlí se nad aktuálními problémy z nejrůznějších oblastí. Okamura se narodil v roce 1972 v japonském Tokiu, většinu svého života ale prožil v Čechách. Je viceprezidentem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, ale jeho podnikatelské a další zájmy jsou mnohem širší.

Tomio Okamura - UMĚNÍ VLÁDNOUT
Autogramiáda a beseda úspěšné knižní novinky
23. listopadu 2011 v 17:00 hod.
Občerstvení na autogramiádu zajišťuje restaurace zdravého životního stylu Rebio.

(red), foto: www.tomio.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Říjen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 
  8101112
14151617181920
222324252627
282930   
Nejbližší akce
31.10. Od Ábelových dětí po Metu temnostn..