Opilý muž ležel před prodejnou s 3,7 promile a batohem střeliva

Brno, 12. července 2012 (MEDIAFAX) - Celkem 117 kusů nábojů měl v batohu muž, který ležel na chodníku před prodejnou v Brně. Nadýchal 3,7 promile alkoholu, sdělil ve čtvrtek Pavel Šoba z brněnské městské policie.

strelivo

Hlídka si všimla ležícího muže na Libušině třídě. "Když se k němu strážníci přiblížili, viděli, že není zraněný, ale jen spí. Opodál ležel batoh, ke kterému se nikdo nehlásil," uvedl Šoba s tím, že policisté muže vzbudili, aby zjistili, zda je jeho.

"Dotyčný byl pod vlivem alkoholu a přiznal, že je jeho. Později vyšlo najevo, že v něm má 117 kusů nábojů ráže 7,65. Na co je měl, nesdělil. Muž skončil na záchytné stanici, protože nadýchal 3,7 promile," doplnil Šoba.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...