Kriminalisté v Brně zatkli pachatele pěti loupežných přepadení obchodů a banky

Brno, 6. února 2012 (MEDIAFAX) - Brněnští kriminalisté zatkli při pokusu vykrást obchod ve Slatině pětadvacetiletého muže, který má na svědomí pět loupežných přepadení. Policejní mluvčí Andrea Straková v pondělí řekla, že k zatčení kriminálníka pomohla prodavačka, která muže v krámě zamkla a přivolala policii. "Muž se pokusil obchod ve Slatině přepadnout a vykrást již potřetí," řekla Straková.

Pouta-detail-KT

Z policejního vyšetřování vyplynulo, že muž má na svědomí i přepadení stánku s potravinami a vyloupení banky, v níž ohrožoval pokladní dětskou pistolkou. "Navzdory sérii pěti loupeží byla celková jeho kořist asi jen pět tisíc korun," poznamenala policejní mluvčí. Navzdory relativně nízké škodě však podle ní hrozí muži až desetileté vězení.

Jiří Nováček, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...