Kolemjdoucí v Brně zachránil ženu před násilníkem, který ji táhl do tmy

Brno, 28. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Odskočit si vykonat potřebu v přírodě se málem vymstilo pětadvacetileté ženě v Brně, kterou v nestřeženém okamžiku chytil cizí muž a chtěl ji zavléct do tmy. Přepadenou zachránil náhodný kolemjdoucí, sdělil ve středu brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek. Případ se stal večer o svátcích v ulici Koliště. "Žena odběhla za křoví v parku vykonat potřebu. Když se sehnula pro odložené věci, ucítila na krku a bradě mužskou ruku. Pachatel se ji snažil zavléct zpět do křoví," řekl Malášek.

Vezeni-vezen-mrize

Oběť však volala o pomoc a uslyšel ji procházející muž, který okamžitě zasáhl. Násilníka zadržel a přivolal policisty. Podle nich byl pachatelem třiatřicetiletý cizinec, který se bude zodpovídat z omezování osobní svobody. "Prověřujeme, zda nefiguruje také v dalších obdobných případech," dodal Malášek.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...