Policisté přistihli při noční razii v barech sedm opilých slečen

Brno, 20. listopadu 2011 (MEDIAFAX) - Sedm nezletilých slečen a jeden chlapec neprošli střízliví nedělní policejní razií v barech a hospodách v brněnských Žabovřeskách. Řekl to mluvčí brněnských strážníků Zdeněk Novák s tím, že pořádkové hlídky zkontrolovaly během noci tři desítky náleven. Tři dívky a jednoho chlapce ve věku od 15 do 16 let přistihli v jednom z barů v Minské ulici. "Přístroj na kontrolu alkoholu v dechu u nich ukázal hodnoty od 0,1 do 0,4 promile," řekl Novák.

opilost250

Všichni se podle něj k pití přiznali, většinou však "zkušeně" tvrdili, že si alkohol neobjednali a napili se jej ještě před návštěvou restaurace. Celé kvarteto proto strážníci předali republikovým policistům.

Stejný osud potkal o tři hodiny později také čtveřici slečen, které strážníci uviděli vycházet ve zjevně podnapilém stavu z baru v téže ulici. Dívky ve věku od 15 do 17 let přiznaly, že vypily šumivý sekt, který jedna ze slečen vzala bez svolení svých rodičů z domova. "Jelikož dívčí čtyřlístek nadýchal kolem jednoho promile, převzala si i tyto slečny republiková policie," řekl Novák. Bez problémů s pitím mladistvých se pak obešly následné policejní kontroly hospod v Komíně a Jundrově.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...