Soutěž o jihomoravského podnikatele roku odstartovala

Brno, 20. září 2018 – Společnost EY vyhlašuje další ročník soutěže o titul EY Podnikatel roku Jihomoravského kraje. Do soutěže lze do 21. října nominovat podnikatele, jímž je fyzická osoba, vlastník nebo spoluvlastník obchodní společnosti, který má rozhodující vliv na její řízení a který aktivně působí v jejím vedení. Tato společnost musí existovat minimálně dva roky a mít alespoň osm stálých zaměstnanců.

podnitkatel roku

„Jihomoravský kraj tradičně dominuje soutěži EY Podnikatel roku počtem přihlášených účastníků. Na jihu Moravy vzniká a působí řada úspěšných technologických firem, které mají potenciál uspět mezi světovou elitou. Nadání pro kvalitní technologické inovace prokázal i loňský finalista národního kola Oliver Dlouhý z globálního start-upu Kiwi.com. V Jihomoravském kraji se jistě najde spousta úspěšných podnikatelů, které zatím neznáme. Chtěla bych je vyzvat, aby odložili skromnost stranou, přihlásili se a seznámili nás se svým příběhem. Široká veřejnost určitě také zná ze svého okolí inspirativní podnikatelské osobnosti, kterých si váží. Nezbývá, než aby je nominovali a dali o nich vědět i ostatním začínajícím nebo zavedeným podnikatelům,“ říká Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a ve střední a jihovýchodní Evropě.

„Z jižní Moravy za dobu konání soutěže EY Podnikatel roku vzešla řada držitelů nejcennějších trofejí a ocenění. Jsou to lidé, kteří ve svém oboru udávají směr – nejen v našem regionu. Ke každému z nich patří vlastnosti, kterých si na lidech cením: vize, jasný cíl a rozhodnost, s jakou za tímto cílem dokáží jít a naplnit jej. Takoví podnikatelé jsou inspirací pro ostatní a přínos pro rozvoj Jihomoravského kraje. Jsem přesvědčen, že i tento ročník soutěže představí takovéto lídry,” uvedl Bohumil Šimek, hejtman Jihomoravského kraje.

Historie soutěže EY Podnikatel roku se v České republice píše již devatenáct let. Firmy z Jihomoravského kraje nejčastěji podnikají kromě tradičního výrobního průmyslu právě v oblasti informačních technologií. Nejstaršímu podnikateli tohoto kraje, který se do soutěže přihlásil, bylo v době účasti 76 let, tomu nejmladšímu 26. Z celkových 70 účastníků loňského ročníku soutěže bylo 6 z Jihomoravského kraje.

Do soutěže EY Podnikatel roku se lze přihlásit na webových stránkách soutěže podnikatelroku.cz. Přihlášky do aktuálního ročníku je možné podávat do 21. října 2018.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF