Společnost Cígler Software dokončila akvizici Altus software

Brno, 4. února 2014 - Výrobce informačních systémů, společnost Cígler Software koupila 100% podíl tradičního českého výrobce ERP systémů, společnosti Altus software. Společnost touto akvizicí výrazně posiluje svoji pozici na českém trhu dodavatelů informačních (ERP) systémů pro střední a velké podniky a doplňuje svoje portfolio dodávaných řešení např. o moduly pro řízení výroby.

software

Cílem akvizice je kromě rozšíření portfolia produktů zejména know-how, výrazné zvětšení zákaznické báze a podstatné zrychlení vývoje nových řešení díky sdílení zdrojů obou vývojářských týmů. „Altus software se na poli ERP systémů pohybuje od roku 1996 a za tu dobu si vybudovala nejen tradici, ale zejména vyvinula výborný software kombinující vysokou funkcionalitu s příjemným ovládáním. Nezanedbatelným přínosem pro naše zákazníky budou produkty, které jsme dosud vůbec nenabízeli,“ říká Martin Cígler, předseda představenstva Cígler Software.

„Konsolidace zdrojů vývojářských týmů i využití know-how a volných kapacit nám otevírají možnosti pustit se do projektů, na které jsme dříve neměli ani prostředky, ani zkušenosti,“ dodává Štěpán Pokorný, jednatel a ředitel Altus software.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...