Asociace hotelů a restaurací České republiky ocenila ty nejlepší z oboru

Brno, 26. listopadu 2013 – Výroční ceny Asociace hotelů a restaurací České republiky byly uděleny v osmi kategoriích. Stalo se tak v pátek 22. listopadu během výroční konference AHR v brněnském hotelu International. Letos usilovalo o prvenství 57 nominovaných.

AHR

Oceněni byli:

Hoteliér roku

  • Titul Hoteliér roku 2013 za nezávislé hotely získala Hana Rybníčková z Harmony Club Hotelu ve Špindlerově Mlýně.
  • Za řetězcové hotely cenu a titul Hoteliér roku 2013 získal Filip Kühnel, generální ředitel společnosti OREA HOTELS.

Restauratér roku

  • Věra Bauerová z Restaurace Pamplona Libochovice, získala titul v kategorii Restauratér roku 2013 za samostatné restaurace.
  • Za hotelové restaurace se držitelem titulu Restauratér roku 2013 stala Alice Stárová, z Restaurace Sezóna Hotelu Chvalská tvrz Praha.

Penzion roku

  • Titul Penzion roku 2013 získal Penzion U hrádku ve Znojmě.

Nejlepší studentské práce zaměřené na oblast cestovního ruchu.

  • Martina Hejdová ze Střední školy a Vyšší odborné školy cestovního ruchu v Českých Budějovicích, získala cenu za absolventskou práci.
  • Věra Martinková z Vysoké školy polytechnické v Jihlavě, získala cenu za bakalářskou práci.
  • Lucie Bradová z Vysoké školy ekonomické v Praze, získala cenu za magisterskou práci.

Titul Škola roku získala AHOL – Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství Ostrava – Vítkovice.

V kategorii mladý manažer zvítězila Radka Řeháková, z Clarion hotelu ve Špindlerově Mlýně.

V letošním roce se AHR ČR připojila k Platformě Byznys pro společnost a společně byla udělena cena Top odpovědný hotel restaurace roku 2013 pražským Hotelům Hilton.

Asociace ocenila celoživotní práci a přínos pro oblast hotelnictví udělením Ceny JUDr. Vladimíra Štětiny panu Antonínu Izákovi, z I. B. S. Hotels Restaurants a. s. Praha.

Mimořádnou cenu za přínos českému cestovnímu ruchu získala za pořad Toulavá kamera Iveta Toušlová z České televize. Tento pořad významnou měrou již deset let přispívá k podpoře domácího cestovního ruchu a české gastronomie.

Zdroj: AHR ČR


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...