Výstaviště přivítá čtyřlístek akcí, novinkou je veletrh Peníze

Brno, 5. března 2012 (MEDIAFAX) - Na brněnském výstavišti začne ve čtvrtek hned čtveřice akcí, a to veletrh Prodítě, veletrh hraček, her a modelů Itea Brno, výstava Rybaření a premiérový veletrh osobních financí a osobních investičních příležitostí Peníze. Informovali o tom organizátoři akcí. Veletrhy se uskuteční od 8. do 11. března 2012. Otevírací doba je od 9.00 do 18.00 hodin, v neděli jen do 16.00 hodin.

bvv_vystaviste

Kdo se zajímá o kočárky, autosedačky, textil a všechny potřeby pro děti, měl by nejdříve zamířit do pavilonu V. Veletrh Prodítě bude lákat nejen možností výhodného nákupu přímo od výrobce, ale také přítomností všech novinek, které ještě nedorazily do obchodní sítě. K těm horkým v roce 2012 patří třeba výrobky francouzské značky Babymoov. Například její přístroj k vaření pro miminka dokáže nejen připravovat jídlo v páře tak, aby se v potravinách zachovaly všechny nutriční hodnoty a vitamíny, ale také rozmrazovat, mixovat, ohřívat dětské lahvičky s mlékem a sterilizovat.

Další novinkou na českém trhu prezentovanou na veletrhu bude monitor dechu britské značky Tomy. Na novorozené děti, které mají nízkou porodní váhu a běžně prodejné věci jsou na ně příliš velké, zase myslí český výrobce značky Vlček. Pro tyto děti vyrábí dupačky, body, kabátky a čepičky i v menší velikosti, ve které se běžně nevyrábí.

Rodiče větších dětí si zase mohou prohlédnout třeba trampolíny Springfree, které vyvinuli na Novém Zélandu. Díky čtyřem patentovaným bezpečnostním prvkům se řadí mezi vůbec ty nejbezpečnější na světě.

Tradiční dostaveníčko budou mít na výstavišti rybáři, pro které pořadatelé připravili mimo jiné nový doprovodný program. Děti i dospělí si na výstavě Rybaření mohou zasoutěžit třeba v pojídání rybích prstů, v lámání prutů nebo v ovládání létajících ryb. Na vítěze čekají zajímavé ceny včetně rybářských pobytů. Návštěvníci si na akci mohou prohlédnout nejen kompletní sortiment rybářského náčiní a dalších potřeb, ale na fotovýstavě a doprovodných projekcích se pokochat i mimořádnými trofejemi a zážitky.

Libor Popela, ilustrační foto: BVV

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...