Na Motosalonu v Brně se bude prezentovat na sto vystavovatelů

Brno, 3. března 2012 (MEDIAFAX) - Na brněnském výstavišti začne ve středu Mezinárodní veletrh motocyklů, příslušenství a oblečení Motosalon 2012, prezentovat se bude na sto vystavovatelů. Jak blíže informovali pořadatelé akce, celkem by mělo dorazit zhruba 45 tisíc návštěvníků. Expozice výstavy pořadatelé soustředí do největšího pavilonu P (15 tis. m2). Vzhledem k tomu, že se veletrh Motosalon koná pod patronací motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů, jehož členy jsou téměř všichni důležití dovozci, mohou se návštěvníci těšit na detailní prohlídku prakticky celé současné motocyklové nabídky.

motorka

Představí se motocykloví producenti od Aprilie přes BMW, Harley-Davidson, Hondu, Hyosung, českou Jawu, KTM, Kymco, Moto Guzzi po Triumph a Yamahu, z nichž všichni mají připraveny své největší novinky pro letošní rok.

Zúčastní se i Piaggio, Gilera, Vespa a k vidění budou také motocykly Kawasaki. Na Motosalonu však budou zastoupeni i menší výrobci jednostopých strojů, stejně jako čtyřkolkoví giganti Arctic Cat, TGB, Access Motor. Nebude chybět ani nabídka oblečení, obuvi, přileb a dalšího souvisejícího sortimentu. Nově bude obsazen také sousední pavilon Z, který bude spolu s venkovními plochami patřit přehlídce doprovodných programů.

Novinky letošní sezóny přiveze do Brna například Honda, která mimo jiné představí dvanáctou generaci legendárního sportovního motocyklu CBR1000RR Fireblade, pohodlný cestovní motocykl Crosstourer nebo skútr Vision 50. Společnost A-Spirit, importér značek Aprilia, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio, Scarabeo a Vespa pro ČR, seznámí návštěvníky hned s několika atraktivními modely. Mezi nimi nebude chybět "vlajková loď" značky Aprilia, tedy superbike RSV4 Factory APRC v novém designu pro rok 2012. Nového "kabátku" se dočkal i další model značky - Dorsoduro 1200. Horkou novinkou je pak městský skútr se sportovním designem SR Motard 50/125. V sekci značky Moto Guzzi si návštěvníci budou moci prohlédnout nejen inovované verze modelu V7, tedy V7 Stone a V7 Special, ale i střední custom Nevada, který do letošního roku vstupuje s novým vzhledem i motorem.

Tuzemská značka Jawa vůbec poprvé veřejnosti představí tři zbrusu nové modely motocyklu Jawa 660. Jeden Sportard v základním provedení, druhý Sportard bude překvapením. Třetí motocykl je horkou novinkou a jedná se o Jawu 660 Californian.

Nedílnou součástí veletrhu jsou návštěvnické programy s motocyklovou tematikou. Tahákem bude kaskadérská show společnosti Crazy Day, která poprvé představí novou show pětice kaskadérů na motocyklech, skútrech i čtyřkolkách. Vrcholem této show bude tzv. globus smrti. Své kaskadérské umění předvede i zřejmě nejlepší současný český stuntrider Martin Krátký. V pavilonu P bude připravena českou značkou Akumoto testovací dráha, na které si zájemci z řad návštěvníků budou moci bezplatně vyzkoušet jízdu na těchto elektro skútrech, například při jízdě zručnosti nebo při technické jízdě vytyčeným úsekem.

Motosalon se vrací na brněnské výstaviště po dvou letech, a to v termínu 7. – 11. března 2012. První den je určen pro odborníky a novináře.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Září 2020  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
25.05. MINERÁLY BRNO 2024..
04.06. URBIS 2024..

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF