MSV: Na výstavišti začal veletrh pracovních příležitostí

Brno, 5. října 2011 (MEDIAFAX) - V rámci strojírenského veletrhu (MSV) v Brně začal ve středu veletrh pracovních příležitostí Jobfair MSV 2011, prezentují se na něm zhruba dvě desítky firem. Informoval tom Aleš Povr z pořadatelské společnosti 4Info.cz. Podle organizátorů se veletrh stane největší akcí zaměřenou na nabídku pracovních příležitostí ve strojírenství, energetice a dalších příbuzných technických oborech v České republice.

Nezamestnanost-01

"Tradiční Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je nejvýznamnější událostí ve strojírenství ve střední Evropě, a právě díky tomu může i kariérní veletrh Jobfair MSV 2011 garantovat vysokou návštěvnost akce a profesionální přístup pořadatelů," uvedl Povr.

V rámci akce dostanou studenti i absolventi technických škol příležitost pro setkání se zástupci personálních oddělení firem působících především v oblastech strojírenství, energetiky a dalších souvisejících oborech.

"Prezentují se zhruba dvě desítky společností. Jde o největší hráče v této oblasti na českém trhu jako ČEZ, Škoda Auto, Škoda Power, Honeywell a podobně," nastínil Povr.

Pro návštěvníky organizátoři připravili i doprovodný program, který představí trendy i současnost problematiky zaměstnanosti v technických odvětvích. Účastníci chystaných seminářů se například dozvědí, jaké jsou aktuální požadavky firem na nové zaměstnance nebo co nabízejí největší technické firmy v rámci programů pro nováčky a absolventy technických vysokých škol.

Veletrh pracovních příležitostí Jobfair MSV 2011 se koná 5. až 6. října 2011 jako součást 53. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně. Pořadatelé očekávají účast více než dvaceti tisíc studentů odborných i ekonomických vysokých škol z České i Slovenské republiky.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...