Bitva o žezlo jihomoravského byznysu se rozpoutá již příští týden

14. září 2011 - Dvacítka nejúspěšnějších firem a živnostníků Jihomoravského kraje bude 20. září bojovat o krajské tituly šestého ročníku podnikatelských soutěží Vodafone Firma roku 2011 a Era Živnostník roku 2011. Mezi živnostníky se utkají například překladatel, majitel wellness studia nebo cukrářka. V kategorii firem budou mezi sebou soupeřit výrobce medometů, obuvi či návrháři designových krbů.

Byznysman

 

Akce, která je nejvýznamnější společenskou a podnikatelskou událostí Jihomoravskéhokraje, se koná v BW Hotelu International v Brně a začíná v 16.00. Po vyhlášení vítězné firmy a vítězného živnostníka kraje následuje od18.00 společenské setkání s doprovodným programem. Akce je přístupná široké veřejnosti po registraci na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Přítomni budou zástupci municipalit, oborových svazů a další osobnosti podnikatelského života.

Vítězové krajských kol budou v prosinci letošního roku na slavnostním galavečeru v Praze bojovat o celorepublikové umístění v soutěžíchVodafone Firma roku 2011 a Era Živnostník roku 2011. Kromě hlavních a regionálních cen se dále bojuje o titulyEra Účetní roku 2011, Odpovědná firma roku 2011 a Web roku 2011. Do soutěží, jejichž odborným garantem je Hospodářská komora, se letos přihlásilo 5857 podnikatelů, což je oproti loňskému roku nárůst o 42 procent. V rámci podnikatelských soutěží se každoročně vyhlašuje také anketa Absurdita roku. Své kandidáty na nejnesmyslnější požadavky úřadů můžete nominovat do konce října na www.firmaroku.cz.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...