První zasedání RHK v novém složení

Brno, 4. dubna 2011 - Poprvé v letošním roce zasedlo představenstvo RHK Brno v novém složení a s novým předsedou. Řady představenstva pro nadcházející období doplnili Ing. Jiří Škrla a Ing. Vladimír Jadrníček. Na postu předsedy vystřídal Ing. Karla Minaříka pan Ing. Miroslav Hošek z firmy Hošek Motor, a.s.

RHK

Hlavním bodem jednání bylo projednání a přijetí programového prohlášení Představenstva RHK Brno. Mezi prioritní činnosti RHK v tomto prohlášení patří aktivita RHK Brno při tvorbě nových zákonů souvisejících s podnikatelským prostředím, kontinuita ve spolupráci mezi RHK Brno a brněnskými univerzitami či důraz na získávání nových členů. 
 
RHK Brno oslavila v loňském roce již 20 let obnovení komorové činnosti v Brně (9.října 2010 byla v Brně otevřena Regionální kancelář Československé obchodní a průmyslové komory). Její historie však sahá mnohem dále a to konkrétně do roku 1850, kdy byla zákonem založena Obchodní a živnostenská komora v Brně.

- K 28.3. registruje ve svých řádách 526 členů,
- Členské firmy RHK Brno celkem zaměstnávají na 79 tisíc osob
-  Suma obratu sdružených subjektů dosahuje
téměř 150 mld. Kč
-   V roce 2010 realizovala 152 akcí
-   Za rok 2010 celkově obslouženo 15 100 klientů
-   O potřeby firem se stará 23 členů představenstva
a 17 pracovníků úřadu
-   RHK Brno je největší regionální komorou v ČR


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...