RHK Brno nabídne členům díky dotaci školení zaměstnanců zdarma

Brno, 13. listopadu 2019 – Desítky vzdělávacích kurzů z různých oblastí nabídne letos v zimě svým členským firmám Regionální hospodářská komora Brno. Zaměstnanci podniků si budou moci osvojit nové znalosti například v IT či účetnictví, ale také v obsluze CNC strojů nebo cizích jazycích. Kurzy jsou díky dotačnímu programu Evropské unie zdarma.

skoleni zamestancu rhk brno

Začátek kurzů je plánován na období zima 2019/2020, skončit by měly na jaře 2022. „Dvouletý program nabídne členským firmám a jejich zaměstnancům pestrou škálu vzdělávacích kurzů z mnoha různých oblastí. Veškerá projektová agenda zůstane na naší straně, financování kurzů je pak ze sta procent zajištěno z Evropského sociálního fondu, Operačního programu Zaměstnanost,“ uvedl ředitel Regionální hospodářské komory Brno (RHK Brno) Čeněk Absolon.

Členské firmy a jejich zaměstnanci budou mít na výběr z desítek kurzů z různých oblastí. Vzdělávat se mohou například v měkkých a manažerských dovednostech, jako je logistika, zákaznický servis a další, či v oblasti IT, kde se naučí jak základní práci s programy jako Microsoft Office nebo AutoCad, tak i pokročilé dovednosti jako programování v XML, Javě či Pythonu.

„Připraveny jsou rovněž účetní, ekonomické a právní kurzy, ale též technické vzdělávání. Vedle obchodního a pracovního práva a novinek z účetnictví tak půjde o kurzy zaměřené třeba na svařování, hydrauliku nebo obsluhu CNC strojů. Chybět nebude ani jazykové vzdělávání,“ popsal ředitel RHK Brno.

Samotné kurzy budou probíhat dvěma způsoby. V prvé řadě je lze realizovat formou firemního kurzu v sídle firmy. Druhou možností jsou pak otevřené kurzy probíhající v sídle RHK Brno, kterých se budou moci účastnit zaměstnanci několika různých firem. V obou případech je kapacita kurzů vždy maximálně 12 osob. Absolventi kurzů obdrží po jejich skončení osvědčení o absolvování. Každý může projít až deseti školeními, minimálně však musí absolvovat 40 hodin výuky napříč nabízenými kurzy.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF