RHK Brno koupila areál v Chrlicích, k pronájmu nabízí i protiatomový kryt

Brno, 12. září 2019 – Regionální hospodářská komora Brno (RHK Brno) koupila rozsáhlý areál v brněnských Chrlicích. Jak členským, tak i dalším firmám v něm nabídne k pronájmu nejen kancelářské a skladovací prostory, ale také ubytovací kapacity, učebny či velkokapacitní kuchyni. Součástí nabízených prostor je dokonce bývalý protiatomový kryt.

rhk brno areal chrlice atomovy kryt

Majitelem areálu v ulici Roviny v katastrálním území městské části Chrlice je RHK Brno od srpna. „Celý areál má rozlohu přibližně šest tisíc metrů čtverečních. Nacházejí se v něm rozsáhlé kancelářské, školicí a skladovací prostory, menší prostory pro další kanceláře a také větší prostory, které mohou vedle skladů sloužit i jako zázemí pro lehkou výrobu,“ uvedl ředitel Regionální hospodářské komory Brno Čeněk Absolon.

Součástí areálu je rovněž sedmipodlažní budova, v níž se nacházejí ubytovací kapacity. Jde o celkem 105 dvoulůžkových pokojů ve dvojbuňkách s vlastním sociální zařízením. V areálu se rovněž nachází částečně vybavená velkokapacitní kuchyně se zázemím (413 m2) a jídelnou (228 m2) a též tělocvična se zázemím o výměře přibližně 680 m2. Možnost netradičního využití pak nabízí i bývalý protiatomový kryt o ploše 300 m2.

Areál, případně jeho jednotlivé části, plánuje RHK Brno pronajímat. „Možnost pronájmu je otevřená široké podnikatelské veřejnosti, přednostní právo však mají naše členské firmy. Případné úpravy stávající podoby areálu jsou poté závislé na požadavcích nájemce nebo níájemců,“ doplnil ředitel RHK Brno.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF