RHK Brno rozšířila od začátku roku svoje řady o 25 firem

Brno, 4. června 2019 – Regionální hospodářská komora Brno (RHK Brno) rozšířila od začátku letošního roku své řady o 25 nových firem. V minulém týdnu na její půdě proběhlo slavnostní pasování nových členů, kterého se zúčastnili zástupci 14 nových členských podniků. RHK Brno tak sdružuje již 442 firem. Nad hranicí 400 členů se přitom stav komory pohybuje v posledních letech pravidelně.

rhk brno rozsireni svych clenu

„Jsem rád, že naše komora pravidelně roste a její členskou základnu tvoří regionální podniky s pestrým zaměřením. Těší nás zájem firem i jejich pozitivní hodnocenímnožství významných projektů a neformálního prostředí pro navazování kontaktů a obchodních příležitostí,“ uvedl ředitel RHK Brno Čeněk Absolon s tím, že obrat členských firem se blíží hranici 200 miliard korun.

Členy přijímala RHK Brno v letošním roce již třikrát – v lednu, v březnu a naposledy pak první červnové pondělí. Slavnostního pasování, které koná dvakrát ročně a letos připadlo na středu 29. května, se zúčastnili zástupci hned 14 nových podniků. „Vedle nich na slavnostní událost přišlo také osmnáct zástupců stávajících firem. Dvacítka firem se pak zúčastnila i následné podnikatelské seznamky,“ dodal ředitel RHK Brno.

Akci si pochvalovali i sami účastníci. „Děkuji za dnešní skvěle připravené setkání – pasování nových členů s následnou vzájemnou komunikaci, která neměla vadu. V krátkém čase jsme se mohli všichni vzájemně představit. Mnohem efektivnější než dřívější sjednávací systém schůzek, který byl i více časově náročnější,“ řekl Vladimír Kuchynka, Senior manažer pro významné klienty z věrnostního programuSphere

Novým členem komory je od letoška například společnost 1. jihomoravská stavební, farmaceutická společnost Bioveta, softwarová společnost Artin či specialista na digitalizaci a archivaci dat DIGIDATARCH. Řady členů RHK Brno rozšířila také konzultační společnost Inpram, specialista na mezinárodní kamionovou dopravu JAPO – transport nebo nezisková organizace Liga vozíčkářů.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF