Veletrh ProDítě přinese novinky ze světa dětských radovánek

Brno, 27. února 2023 – S blížícím se začátkem jara přichází také jeden z nejoblíbenějších brněnských veletrhů ProDítě, který se letos bude konat ve dnech 2. až 5. března 2023 v areálu Výstaviště Brno. Všichni návštěvníci se mohou těšit na tradiční prezentaci nejnovějších trendů na trhu hraček, módy, cestování i zábavných aktivit. V rámci doprovodného programu nebudou chybět ani zajímavé přednášky ze světa zdraví a moderního rodičovství.

matka dite

Mezi hlavní okruhy letošního veletrhu bude stejně jako v minulosti patřit také část zaměřená pro budoucí rodiče na přípravu porodu a prvních měsíců života miminka. Na toto téma je v programu naplánováno hned několik zajímavých přednášek, mezi kterými bude možné přivítat přední odborníky z České republiky i zahraničí. Tradičně i letos očekávají pořadatelé největší zájem především o informace, které se týkají nabídky služeb a možností, jak se nejlépe připravit na příchod miminka, a co vše byste měli vědět před příchodem do porodnice.

Hostem letošního ročníku bude například známá molekulární genetička MSc. Dominika Valent Raffajová, která si pro návštěvníky veletrhu připravila přednášku na téma odběru perinatálních buněk při porodu a jejich zachování pro pozdější život dítěte. Jejího vystoupení se můžete zúčastnit v rámci návštěvy veletrhu v pátek, v sobotu i v neděli v odpoledních hodinách.

Veletrh ProDítě patří mezi přední události z oblasti dětského zboží a služeb, kde novinky ze svého sortimentu pravidelně představují přední dodavatelé na českém trhu. Mezi nejoblíbenější prezentace patří hlavně hračky, hry a modely nejenom pro děti, ale také zdravá výživa, bioprodukty, kosmetika pro děti, dále móda pro děti a maminky, spousta užitečných tipů a produktů pro cestování rodin s malými dětmi, nabídka volnočasových aktivit, a také představení finančních produktů určených právě dětem. Na své si zde přijdou nejenom rodiče, ale také učitelé, babičky a dědečkové, nebo budoucí maminky a tatínkové. V rámci programu je přitom možné navštívit bezplatně několik přednášek a workshopů.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...