Galerie Vaňkovka pořádá další ročník populární akce Stay Fit

Brno, 7. července 2023 – Jógu, zumbu, bachatu a mnoho dalších aktivit si budou moci zájemci od 10. července zdarma vyzkoušet v rámci akce Stay Fit na střeše Galerie Vaňkovky Brno. Lekce, které zaštítí zkušení instruktoři, budou probíhat až do konce prázdnin.

yoga cviceni fit

I letos nabízí Galerie Vaňkovka Brno veřejnosti možnost zdarma si zacvičit přímo na střeše nákupního centra. V rámci akce Stay Fit si zájemci vyzkouší například lekce jógy, bachaty, vibration fitness, zumby či dalších pohybových aktivit. „Stay Fit potrvá od 10. července do konce srpna. Stejně jako v minulém roce budou jednotlivé lekce probíhat na druhém nadzemním parkovišti Vaňkovky. Tyto prostory nabízí jedinečný výhled na metropoli, v případě večerních lekcí navíc umocněný působivým západem slunce,“ nastiňuje Natálie Vrbová, marketingová koordinátorka galerie Vaňkovka Brno.

Všechny lekce se uskuteční pod vedením zkušených instruktorů. Každý jednotlivý den v týdnu bude v průběhu obou měsíců vždy věnován jiné cvičební aktivitě. Zájemci se mohou taktéž těšit na víkendové workshopy s profesionálními lektory zumby, salsy, kizomby nebo lekce dancehall, hip hop, contemporary a mnoho dalšího.

Cvičebních bloků je možné se bezplatně zúčastnit po předchozí registraci.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...