Infinit Maximus láká na venkovní koupání už od dubna

Brno, 4. dubna 2016 - Brněnský wellness resort Infinit Maximus zahajuje letní provoz již o dva měsíce dříve. Od 1. dubna si mohou návštěvníci užít nejrozlehlejší areál s venkovními a vnitřními bazény, přírodní loukou pro slunění a venkovním saunový světem.

infinit wellness maximus brnenska prehrada

Infinit jako jeden z prvních otevírá v roce 2016 možnost venkovního koupání, slunění a relaxace uprostřed přírody Brněnské přehrady. Jarní slunce si mohou návštěvníci Wellness areálu Infinit Maximus užít ve venkovní relaxační zóně se dvěma venkovními a dvěma vnitřní bazény . Teplota vody v bazénech se přizpůsobuje venkovnímu počasí (v teplém počasí je voda chladnější kolem 30° až 32 °C, v chladnějším teplejší až 37 °C).

Během slunných dnů je otevřena přírodní louka Lada na ploše 4 000 m2 s více než 100 lehátky k opalování. Přírodní louka je významným krajinným prvkem, který je nejen oázou klidu na okraji Podkomorských lesů, ale je i místem přirozeného výskytu vzácných rostlinných a živočišných druhů. Návštěvníci si tak mohou užít ojedinělou relaxaci na původně zachované, přírodní chráněné louce, která vybízí k odpočinku nedaleko městské krajiny.

K dispozici je také slunná terasa s lehátky, fresh bar s posezením, kde se mohou návštěvníci občerstvit či osvěžit nealkoholickými nápoji a drobným občerstvením. V letním provozu jsou k dispozici celkem 4 bazény – venkovní bazén, venkovní slaný bazén, whirpool s hvězdnou oblohou a zážitkový bazén.

Součástí vstupu do areálu s bazény je také venkovní saunový svět, který nabízí spolu s vnitřní částí 12 druhů saun. K ochlazení po saunování je k dispozici přírodní jezírko, ochlazovací bazénky a sprchy, k odpočinku vybízí venkovní relaxační zóna s lehátky nebo vnitřní relaxační místnosti. K občerstvení slouží pět fresh barů s posezením.

Wellness Infinit Maximus každý měsíc připravuje tematické vodní a saunové noci, které lákají na ojedinělé saunové ceremoniály, saunování a koupání pod hvězdnou oblohou.

Pro zájemce o wellness pobyty nabízí Infinit pobytové wellness balíčky spojené s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu Maximus Resort, který se nachází přímo ve wellness areálu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...