Veletrhy módy STYL a KABO opět zaplní brněnské výstaviště

Brno, 17. srpna 2015 - Na konci srpna se moravská metropole stane městem módy. Na brněnském výstavišti se totiž od soboty 22. do pondělí 24. srpna konají mezinárodní veletrhy módy a obuvi STYL a KABO.

veletrhy styl kabo 2015 bvv

Prezentovat se chystá šest stovek módních značek ze dvou desítek zemí, které vystaví nové kolekce pro jaro a léto 2016. Návštěvníky čekají také atraktivní módní přehlídky a odborný doprovodný program.

Páteří veletrhu módy STYL zůstávají tradiční vystavovatelé a mezi nimi především tuzemští výrobci, kterých bude téměř šest desítek. V pavilonu P nebudou chybět firmy jako Anita Moravia, H&D, Christa Probst, Jopess fashion, Libor Koller, Manfred Hegler, Pause Café, Perab, Pleas, PM - styl, Ptak, T E X A R T, UAB City One nebo Urban Group.

Část vystavovatelů do Brna přijede poprvé nebo přiveze značky, které na našem trhu zatím nejsou. K přibližně čtyřem desítkám nováčků patří třeba Barencadi s nabídkou módních doplňků nebo Soft Cotton s župany, nočním prádlem a bytovým textilem.

„Zvláštní pozornost si pak zaslouží nováčci ze vzdálených zemí. S podporou Hanoi´s Department of Industry and Trade se brněnského veletrhu zúčastní devět vietnamských firem s nabídkou konfekce, dětské a mladé módy a bytového textilu,“ říká manažerka veletrhů Markéta Kamenická.

Za novinkami a trendy v obuvi a kožené galanterii jezdí obchodníci již tradičně do pavilonu F. I letos je tu čekají nové kolekce obuvi tradičně vystavujících společností a značek jako Ara, Caprice, Gabor, Geneze, Högl, František Hujo, Lanson, JG Shoes, Legero, Protetika, Rieker, Term, V + J obuv, Wendel, Wortmann a dalších.

„K nováčkům ročníku patří dvě polské společnosti – Agnieszka Kruk s nabídkou vycházkové dámské obuvi a Nikopol zaměřený především na pánskou vycházkovou a společenskou obuv,“ dodává Kamenická.

Na veletrzích módy samozřejmě nesmějí chybět ani módní přehlídky. Přehlídkové molo v pavilonu P ožije vždy čtyřikrát denně kolekcemi dámské a pánské módy a také spodního a nočního prádla včetně punčochového zboží.

V rámci módní show Luxury Summer budou k vidění mimo jiné modely značek jako Versace, John Richmond, RUFSKIN, Issa, Ellie Saab nebo Victorie Beckham. „Dále na této speciální akci budou k vidění také modely designérského dua Mark Badgley a James Mischka, které časopis Vogue zařadil mezi Top 10 amerických návrhářů. Již od roku 1988 tvoří pod společnou značkou Badgley Mischka a jejich večerní šaty jsou oceňovány pro jednoduchou siluetu s luxusními detaily a splývavou eleganci inspirovanou okouzlujícím Hollywoodem čtyřicátých let,“ uzavírá Kamenická.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...