Burger Street Festival u Vaňkovky představí klasické i sladké speciality

Brno, 29. září 2021 – Od 1. do 3. října se v prostorách vedle Galerie Vaňkovka odehraje letos již třetí brněnský Burger Street Festival. Návštěvníci akce se budou moci těšit nejen na největší výběr burgerů na jednom místě, ale i na jiné sladké či slané speciality. Nabídka jistě zaujme také vegetariány, vegany i lidi s alergií na lepek.

hamburger domaci slanina

Burger Street Festival opět představí nejoblíbenější burgermakery z celé České republiky. Ti dohromady posbírali už desítky medailí v diváckých soutěžích o nejlepší burger po celé zemi a nyní se utkají o přízeň milovníků dobrého jídla u brněnské Galerie Vaňkovka.

„Své umění tentokrát předvede například podnik Burger YA či již tradiční Pablo Escobar, který před pár dny ovládl diváckou soutěž na plzeňském Burger Street Festivalu,“ láká pořadatel akce Bedřich Snášel.

Vafle, pivní speciály i pochoutky z červů
Největší festival svého druhu v Česku tradičně za tři dny přiláká tisíce lidí, kteří snědí několik tun masa. Účastníci akce se mohou těšit jak na klasické hovězí hamburgery, tak na speciality v podobě lososového burgeru nebo housky z louhovaného preclíkového těsta. Nebude chybět ani nabídka pro alergiky na lepek či vyznavače vegetariánského a veganského životního stylu.

„Kromě burgerů se návštěvníkům snažíme nabídnout i další sortiment. Ať už sladkou tečku v podobě vaflí či španělských churros, nebo speciality jako slané snacky z moučných červů,“ prozrazuje Snášel. „V nabídce budou také rozličné alkoholické a nealkoholické nápoje, připravena je i ochutnávka vín a pivních speciálů,“ dodává.

Vstup na festival je zdarma a bude probíhat na otevřeném prostranství. Návštěvníci se tedy nemusejí prokazovat žádnými potvrzeními ve vztahu k nemoci covid-19 za předpokladu, že dodrží platná vládní opatření.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...