V Avionu si můžete nechat zdarma změřit zrak i vyzkoušet opilé brýle

Brno, 17. dubna 2018 - Zjistit si složení těla, kvalitu zraku a za střízliva zažít pocity jako po šesti pivech mohou lidé, kteří tuto sobotu přijdou do AVION Shopping Parku Brno. Bude se zde totiž konat akce nazvaná Každý krok pomáhá. „Na místě budou lékaři, kteří lidem změří kvalitu zraku nebo složení těla,“ uvedla Dáša Juríková za Oborovou zdravotní pojišťovnu, která akci pořádá.

ocni doktor vysetreni zraku

Kromě toho je akce zaměřená také na řidiče. BESIP je naučí, jak se bezpečně poutat v autě, jak správně sedět za volantem a nasadí jim opilé brýle. Díky nim řidiči zjistí, jak se mění jejich vnímání po alkoholu.

Přijít ale může celá rodina. „Pro děti bude v obchodním centru připravený stánek s malováním na obličej a tvarováním balónků,“ dodala Juríková. Na akci vystoupí také legendární Martin Šimůnek se svojí biketrialovou show, mažoretky Brno nebo tanečnice Bellynky Oslavany.

AVION Brno tímto programem pokračuje s akcemi zaměřenými na zdraví. „Poskytnutím prostoru pro akci Každý krok pomáhá pokračujeme po Dni, kdy se budu mít ráda a Zdraví v akci v trendu pořádání aktivit s tématikou zdravého životního stylu a péče o zdraví, která k jaru, a nejen k němu, patří,“ podotkla za AVION Brno Kateřina Kafoňková.

Program:
1. Vyšetření zraku
2. Stánek pro děti malování na obličej + tvarování balónků
3. Měření složení těla, konzultace s lékaři OZP
4. Soutěž OZP
5. Bezpečné poutání – bezpečnost pasažéra ve vozidle
6. Správná pozice řidiče za volantem, asistenční systémy, opilé brýle
7. První pomoc, zdravověda, maskování zranění

Doprovodný program:
10:30 Bellynky Oslavany
11:00 Bellynky Oslavany
12:30 Mažoretky Brno I. vystoupení
12:40 Biketrialová show Martina Šimůnka, Překážky
13:15 Mažoretky Brno II. vystoupení
14:00 Mažoretky Brno III. vystoupení
14:10 Biketrialová show Martina Šimůnka, Překážky
14:45 Děti z DD Dagmar


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...