Hledáte netradiční vánoční dárek? Adoptujte zvíře v brněnské zoo!

Brno, 12. prosince 2017 - Netradiční dárek můžete vašim blízkým pořídit i v brněnské zoo. Adopcí některého zdejšího zvířete přispějete na jeho chov a zároveň potěšíte své blízké zajímavým dárkem. Příspěvek slouží na nákup krmení a nejnižší částka, kterou můžete přispět, je 500 korun na rok.

zebra chapmannova zoo brno

„Zatím bez adoptivních rodičů jsou v brněnské zoo například kosman zakrslý, los evropský, varan komodský, wapiti sibiřský, zebra Chapmanova, klokan bažinný, paovce hřivnatá, kozorožec sibiřský, hroznýšovec kubánský a dalších dvacet zvířat. Nejoblíbenějšími zvířaty stále zůstávají surikaty, které mají už 30 adoptivních rodičů a přispěvatelů na chov,“ uvedla mluvčí brněnské zoo Gabriela Tomíčková.

Uzavřít adopci jako vánoční dárek lze až do 17. prosince, ke stejnému datu musí být převedena platba na účet u ČSOB: 372604403/0300, variabilní symbol pro adopci: 1111.

Program Adopce funguje v Zoo Brno už dvacet let a v současné době má Zoo přes 350 přispěvatelů. Od ledna do prosince 2017 přispěli adoptivní rodiče na zvířata v brněnské zoo částkou 1 107 442 korun, což je o 259 457 korun více, než za stejné období loni. Pro adoptivní rodiče připravuje brněnská zoo jednou za rok speciální program, dostanou také volné vstupenky a drobné dárky.

Foto: Zoo Brno


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...