Botanickou zahradu obsadí exotické ptactvo

Brno, 10. listopadu 2016 - V pátek 11. listopadu bude v Botanické zahradě PřF MU zahájena výstava barevných a postavových kanárů, evropského, exotického ptactva, morčat a dalších zvířat.

papousek botanicka zahrada

„Ke zhlédnutí zde bude například papoušek zpěvavý, královský a tyrkysový, korely, rosely, andulky a další exotičtí ptáci jako kanáři, zebřičky, rýžovníci a amadiny. Kromě toho budou letos pro velký zájem vystavena morčata a další chovaná a zajímavá zvířata jako kudlanky a žáby,“ uvedla vedoucí Botanické zahrady Magdaléna Chytrá. Některá zvířata i k zakoupení nebo domluvě o následném zakoupení. Rady a porady ohledně chovu od zkušených chovatelů.

Otevřeno je denně od 9 do 16 hodin a je možné zhlédnout všechny skleníky i venkovní zahradu. Výstava potrvá do 20. listopadu. Součástí výstavy jsou kresby zvířat, která namalovali žáci ZUŠ Jaroslava Kvapila v Brně.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...