FoodPark v Malé Americe se ponese v duchu sladkého valentýnského speciálu

Brno, 4. února 2016 - Největší potravinový trh na Jižní Moravě FoodPark nabídne v sobotu 6. února od 9 do 15 hodin v Malé Americe to nejlepší z rukou samotných cukrářů. Návštěvníkům, a především všem zamilovaným, přinese nejen čerstvou inspiraci na valentýnské dárky, ale také možnost ochutnat kvalitní lokální potraviny.

cerstva zelenina

Na jednom místě tak lidé budou moci nakoupit až od 50 regionálních a zahraničních prodejců jídla, nápojů a dalších surovin. Účastníci se tuto sobotu mohou těšit například na oblíbenou cukrářku B-Cake, zdravé dorty od Raw with love, cukrárnu Momenta s francouzskými specialitami či cukrárnu Tutti Frutti.

Jediný krytý brněnský trh pořádá tematické akce pravidelně každou druhou sobotu. Tentokrát si FoodPark připravil pro své návštěvníky sladký valentýnský speciál. „Rádi bychom využili této příležitosti a ukázali lidem, že i sladké může být zdravé. Ochutnat bez výčitek budou moci například výtečné zdravé raw dorty a pamlsky, dorty z pravé belgické čokolády nebo sladkosti bez lepku či cukru. Zamilovaní zajisté ocení širokou nabídku originálních valentýnských dárků, kterými mohou potěšit své polovičky,“ uvedla Dana Drásalová, organizátorka oblíbeného brněnského trhu FoodPark, s tím, že mimo sladkých dobrot budou na pultech prodejců také jídla vybraných zástupců restaurací či nejrůznější mezinárodní kuchyně.

Kromě výtečného jídla se budou moci návštěvníci zahřát u FoodPark baru, který nabídne teplé nápoje. Nebude chybět ani pivní lékárna, vína z Jižní Moravy, vyhlášená Mandlovice nebo známé sirupy od Vandy. „Pečlivě vybíráme a pravidelně kontrolujeme kvalitu prodávaných potravin a surovin. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout to nejlepší, co v běžném obchodě nenajdou,“ řekla Drásalová. FoodPark představuje místním největší přehlídku regionálních producentů na jednom místě. „Naším cílem je v tomto roce rozvinout kulturu nejen potravinami, ale i doprovodnými eventy, o které je v Brně stále větší zájem,“ dodala Drásalová.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF