Nadace Partnerství zve na dýňovou slavnost

Brno, 10. října 2013 – Nadace Partnerství zve v sobotu 12. října na Podzimní zahradní slavnost. Ta se uskuteční od 14 hodin v areálu Otevřené zahrady na Údolní ulici v Brně a nabídne pestrý program pro každou věkovou kategorii. Zahradu zaplaví dýně všech tvarů a velikostí a jablečné biomošty z Hostětína (včetně názorné ukázky moštování).

dyne

Mlsné jazýčky si přijdou na své při degustacích neotřelých dýňových pokrmů, které připraví zapálení milovníci zdravého vaření, a chybět nebude ani stánek zdravých pokrmů z Rebia - restaurace zdravého životního stylu.

Dobrovolníci nabídnou vlastnoručně připravené štrúdly z podzimní úrody jablek a představí svou celoroční dobrovolnickou činnost v Otevřené zahradě. O tu správnou atmosféru se po celou dobu konání slavnosti postará živá muzika a lahodné víno z rukou vinaře.

Sára Čermáková ze Světa dýní povede dýňovou výtvarnou dílnu, na jejímž závěru proběhne v prostorách zahrady výstava vyřezaných „bubáků“. Každý z návštěvníků se bude moci zúčastnit hlasování o tu nejhezčí.

„Podzimní slavnost v Otevřené zahradě zakončí vyhlášení nejhezčího dýňového "bubáka", který bude samozřejmě odměněn, a ocenění dobrovolníků, kteří po celý rok pomáhali s provozem a údržbou zahrady,“ uvedla Helena Peřinová, která má v Otevřené zahradě na starost dobrovolnickou činnost.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...