Neděle patřila na náměstí Svobody oslavám Svátku seniorů

Brno, 30. září 2013 – Na brněnském náměstí Svobody se včera uskutečnily oslavy Svátku seniorů. Přítomné pozdravili za Jihomoravský kraj hejtman Michal Hašek spolu s náměstky hejtmana Stanislavem Juránkem a Romanem Celým.

svateksenioru02

Hejtman Michal Hašek ocenil skutečnost, že se oslavy tohoto svátku dostávají veřejnosti do povědomí. Zdůraznil také, že jihomoravská samospráva ani v ekonomicky obtížné době neztrácí ze zřetele potřeby těch našich spoluobčanů, kteří již mají léta intenzívní ekonomické aktivity za sebou. „Jsem velmi rád, že Jihomoravský kraj uvedl do života například projekt Senior pas. Tuto myšlenku postupně převzaly všechny kraje v republice a jejich držiteli je dnes už na 120 tisíc obyvatel ze všech částí České republiky," konstatoval hejtman Hašek, který v průběhu slavnosti předal čestný Senior pas dvacetinásobnému mistru světa v kolové Jindřichu Pospíšilovi.

V bohatém programu, který moderovala známá osobnost televizní obrazovky Marie Tomsová, vystoupil Jiří Helán a zpívající právník Ivo Jahelka. Součástí oslav byl také křest knihy Kam za vínem na Moravě a v Čechách.

Zdroj: JMK


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF