Brněnský Cirkus LeGrando pořádá zdarma zábavu na ledě

Brno, 6. února 2013 - V pátek 8. února se na kluzišti na Nových sadech od 16.00 do 18.00 ustkutečnjí desátý ročník populární zimní taškařice pro děti a žongléry s názvem „Žonglování na ledě“. Akci připravil Cirkus LeGrando – první dětský cirkus v ČR, součást Lužánek – střediska volného času. Stejní organizátoři připravili akci i v předchozích letech na Římském náměstí a na Kraví hoře, jedná se již o desátý ročník.

Brusleni2

Organizátoři zvou širokou veřejnost a zvláště děti a mládež, kteří mají zálibu v dovednosti jménem žonglování či se o ni jen zajímají. Právě pro ně je připraven zábavný program se soutěžemi o drobné ceny. Je to ojedinělý pokus spojit tyto dvě zdánlivě nesouvisející disciplíny – bruslení a žonglování, obojí již tak náročné na koordinaci pohybů. Při soutěžích nebude nouze o zajímavá ekvilibristická čísla, takže na své si jistě přijdou i diváci. Součástí akce bude také spanilá jízda jednokolek po ledě.

Brusle je potřeba vzít si vlastní s sebou, bruslení je pro každého zdarma. Základní žonglérské pomůcky v omezeném množství budou na místě zdarma k zapůjčení.

(red), ilustrační foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...