Adventní dílny v brněnské zoo lákají na výrobu vánočních ozdob

Brno, 15. prosince 2011 - Možnost vidět například to, jak se kdysi spřádala vlna na kolovrátku, budou mít v sobotu 17. prosince návštěvníci brněnské zoo. Právě tady vyrostou mezi 13.00 – 16.00 hodinou hned dvě „Adventní dílny“. Po celý den je navíc pro všechny připraven dárek v podobě zlevněného vstupného, děti jdou do zoo zdarma a dospělí za 50,- Kč.

adventni_dilny250

Jedna z adventních dílen bude umístěna v dětské zoo, kde si můžete vyzkoušet, co všechno lze z vlny vyrobit, že to nejsou jen ponožky, čepice nebo rukavice, které však umí krásně hřát. Kamčatská chalupa v Beringii zase nabídne ukázky drátkování a výrobu vánočních ozdob. I zde si mohou děti i dospělí vyrobit ozdoby na stromeček a užít si sváteční odpoledne.

V 15 hodin bude u příležitosti slavnostního zprovoznění nového unikátního ekokoutku v horní části zoo, naproti výběhu tapírů, vylosován výherce moderního tabletu Samsung Galaxy Tab. Po celé odpoledne bude na akci k dispozici stánek s informacemi o třídění odpadů a propagačními předměty z recyklovaných materiálů.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...