Brněnská ZOO je podle matek mimořádně přátelská k rodinám

Brno, 10. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Brněnská zoologická zahrada získala certifikát Společnost přátelská rodině, který uděluje síť mateřských center v Jihomoravském kraji. Výroční ocenění zoo získala za ekologické aktivity a akce pořádané pro rodiny a děti, řekla v sobotu mluvčí zahrady Lucie Kapounová. "Hodnotitelům se líbila naše podpora vzdělávání, soutěže nebo i pořádání příměstského tábora," vypočítala Kapounová. Dodala, že zoo si ocenění váží a ve svých ekologických a vzdělávacích aktivitách a podpoře rodin s dětmi bude i nadále pokračovat.

hroch-zoo

Cílem kampaně Společnost přátelská rodině je posílení společenské prestiže rodiny prostřednictvím zlepšení životních podmínek rodin. Organizace se snaží působit na okolí tak, aby vytvářelo prostředí přátelské rodinám a podporovalo vytváření motivujících prorodinných opatření. Kampaň probíhá na místní, krajské a celorepublikové úrovni. Členská mateřská centra jsou rozeseta po celé republice.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...