Kostel a univerzitu v Brně vykradli stejní pachatelé

Brno, 7. února 2011 (MEDIAFAX) - Městští policisté dopadli v Brně dva zloděje, kteří v noci na pátek kradli v Červeném kostele v Brně. O případu informovala mluvčí městských policistů Brno Denisa Kapitančiková.

zlodej


Dvojice zlodějů se neostýchala krást v kostele, odkud si odnesla umělecky zhotovené kovové řetězy a nářadí. "Svědek oznámil krádež na policii, která pachatele dopadla," řekla Kapitančiková. Zloději skončili v rukách státní policie.

V tentýž den řádili zloději v Kotlářské ulici v objektu univerzity. Z budovy se ztratily měděné dešťové svody. "Zloděj způsobil škodu přesahující 5000 korun, a proto se případem zabývá policejní vyšetřovatel," uvedla mluvčí.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...