Poznejte vína z celého světa na putovní červnové Wine Tour 2014

Brno, 27. května 2014 – Největší dovozce a distributor vín, společnost Global Wines, zve všechny znalce i širokou veřejnost na putovní festival Wine Tour 2014, který proběhne během června v šesti městech po České Republice. Wine Tour odstartuje 3. června v Olomouci a ve středu 4. června se přesune do Brna do Barceló Brno Palace na Šilingrově náměstí.

Festival vina Global Wines Brno barcelo

Poté přes další města, včetně metropole, doputuje až do Hradce Králové, kde bude 12. června zakončen. Širokou nabídkou jednotlivých vín a destilátů v rámci Wine Tour provedou zkušení sommeliéři a odborníci ze společnosti Global Wines.

Během festivalu Wine Tour 2014 budou prezentována nová vína z katalogu i osvědčené značky zahraničních vín a destilátů za účasti sommeliérů a odborníků společnosti Global Wines. Návštěvníci festivalu budou moci ochutnat okolo 80 různých vín.

„Festival Wine Tour 2014 je skvělou platformou pro nákup nejkvalitnějších vín, rychlé seznámení se s důležitými novinkami v oboru vinařství a konzultaci dotazů s odborníky. Návštěvníci se mohou těšit například na vína z italského vinařství Antinori, francouzských vinařství Domaines Barons de Rothschild Lafite a Lanson či z novozélandského Villa Maria. Zajímavé informace a zkušenosti si mohou lidé vyměňovat také se zkušenými sommeliéry,“ říká Filip Jantač ze společnosti Global Wines, která festival pořádá.  

Brněnská část festivalu Wine Tour 2014, která proběhne v Barceló Brno Palace, Šilingrovo náměstí 2, bude zahájena v 16.00 hodin a potrvá do 20.00 hodin.

Pro registrované účastníky, zákazníky společnosti Global Wines a e-shopu global-wines.cz,  je vstup zdarma. Ostatní si mohou zakoupit za 499 Kč vstupenku na místě. Její součástí je sleva na nákup a ochutnávka značkových vín z celého světa.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...