PLAY-DOWN: Ženy vyzvou znovu Znojmo ve STAREZ ARÉNĚ

Brno, 19. března 2024 – A-tým žen čekají letos boje o udržení extraligové příslušnosti. Osm náročných zápasů rozhodne o tom, kdo bude poté dále pokračovat do baráže a případně spadne do 1. ligy žen.

florbalistky zidenice playdown

Jak se ženám letos vstup do nové sezony vydařil, tak se jim závěr bohužel příliš nepovedl. Dlouhou šňůru proher nedokázaly prolomit ani v posledním kole nejvyšší soutěže, které odehrály proti Třinci na půdě soupeře. Nakonec tak skončily na předposledním místě tabulky a zahrají si play-down. Jak bude letos vypadat?

Vzhledem k netradičnímu počtu týmů v letošním ročníku ČEZ Extraligy bude vypadat play-down jinak, než s jakým mají Židenice zkušenosti. Poslední tři týmy, tedy Třinec, Židenice a Znojmo utvoří společně skupinu. V ní sehraje každý s každým 4 utkání. Za výhry se vždy připisují body, jako by to byla samostatná soutěž. Tým s nejmenším počtem bodů pokračuje dále do baráže, kde se utká s finalistou 1. ligy žen. Zbylé dva týmy, které skončí v mini tabulce na 1. a 2. místě se zachrání a sezona jim skončí udržením Extraligy.

Zdroj a foto: Florbal Židenice


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...