Lidé si během svátků mohou na 13 sportovištích zasportovat zdarma

Brno, 5. prosince 2019 – Městská společnost STAREZ–SPORT připravuje speciální akci s názvem Den otevřených dveří brněnských sportovišť. Během konání akce, tedy od 27. do 29. prosince, bude ve třinácti sportovištích vstup zdarma a návštěvníky čeká i doprovodný program.

brusle brusleni zdarma brno

„Stejně jako v loňském roce si budou moci Brňané a další návštěvníci opět zdarma užít sportování a relaxaci na městských sportovištích. Do akce se zapojily Lázeňské a relaxační centrum Rašínova, Městský plavecký stadion Lužánky, Aquapark Kohoutovice, Kluziště za Lužánkami a Krytý plavecký bazén Ponávka,“ uvedla primátorka města Brna Markéta Vaňková.

Na návštěvníky, kteří si na výše uvedených místech budou chtít zasportovat, čeká i doprovodný program. „Díky velkému zájmu veřejnosti se letos spustí 9. prosince rezervační systém pro Aquapark Kohoutovice a do lázní na Rašínově ulici. Z programu bych vyzdvihl vodní trampolínu, jízdu na paddleboardech v bazénu za Lužánkami nebo soutěž o titul mistra v jízdě na tobogánu,“ doplnil Jaroslav Suchý, radní pro oblast školství a sportu.

PROGRAM AKCE od 27. 12. do 29. 12. 2019

Aquapark Kohoutovice

  • Nabídne blokový vstup zdarma. Návštěvníci se budou střídat v 1,5hodinových blocích, na které se bude třeba rezervovat. Rezervace propadá 5 minut před zahájením časového bloku. V případě, že návštěvník nepřijde včas, bude rezervace nabídnuta dalšímu zákazníkovi. Mezi jednotlivými bloky bude vždy následovat přestávka na úklid.
  • Každý den uspořádá Mistrovství Brna v jízdě na tobogánu.

Městský plavecký stadion Lužánky

  • Umožní vstup zdarma do bazénu (vstup do wellness za poplatek).

Lázeňské a relaxační centrum Rašínova

  • Nabídne blokový vstup zdarma za stejných podmínek jako Aquapark Kohoutovice (střídání návštěvníků v 1,5hodinových blocích s nutnou rezervací).

Bazén Ponávka

  • Umožní vstup zdarma také do parní sauny.

Mobilní kluziště za Lužánkami

  • Poskytne vstup zdarma ve standardním 2hodinovém bloku.

Do programu se pak zapojí například i stadion Sokola Brno I, lezecká stěna na Vídeňské ulici nebo hřiště na minigolf v Nákupním centru Královo Pole. Kromě těchto sportovišť se v letošním roce přidá Sportareál Družstevní a s roční přestávkou nabízí vstup zdarma také bazén TJ Tesla Brno na Lesné.

Veškeré informace naleznete na webových stránkách dnysportovist.cz. Zde bude také fungovat rezervační systém na daná sportoviště.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...